Sinergia Promocional

Formulari de Contacte

Per a qualsevol dubte i/o consulta pot contactar amb nosaltres omplint el següent formulari i l´atendrem el més aviat possible.

DADES PERSONALS Els camps amb * són obligatoris. Presta especial atenció a introduir bé les dades ja que si són incorrectes pot resultar impossible posar-nos en contacte.

Nom *
Cognoms *
Adreça
Població
Telèfon *
E-mail *
Consulta *

Entri el codi de seguretat que veu a la imatge (Captcha). Aquest codi assegura que sigui una persona qui omple el formulari, evitant la recol.lecció automatitzada de dades.
catpcha imagen seguridad
Nova ImatgeEn compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de la LSSI 34/2002, l´informem que les dades personals que voluntàriament faciliti a través del present formulari, seran gestionades per Informàtica i Comunicacions CESI SL , amb la finalitat que puguem informar sobre la matèria i contingut que vostè ha seleccionat, així com dirigir comunicacions relatives a altres serveis de l´empresa que puguin resultar d´interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà. Per exercir els drets d´accés, rectificació, cancel.lació o oposició de les seves dades de caràcter personal, pot dirigir-se a la nostra adreça postal: Pl President Tarradellas, 11-17600 Figueres (Girona)

 

Sinergia Promocional: Estratègies de comunicaciò OnLine

Grup CESI - Informàtica i Comunicacions; Pl. President Tarradellas 11 - 17600 Figueres (Girona) - Telèfon: 902 889 267