Sinergia Promocional

1

Sol·licita el teu certificat per a buscadors

2

Aconsegueix millorar el teu rànking a Internet

3

Incrementa el prestigi de la web i l'empresa

4

Afavoreix la confiança de clients i visitants

Aconsegueix ara el Certificat d'Adequació a Buscadors

Certificat d'Adequació a Buscadors

Aconsegueix el segell de qualitat que certifica als visitants de la teva pàgina web que aquesta compleix tots els requeriments de qualitat dels principals buscadors, cosa fonamental per aconseguir un bon posicionament.

Beneficis per la teva Web

Obtens el primer segell de qualitat que certifica el compliment de les directrius que marquen els principals buscadors. Mitjançant les últimes tècniques de posicionament en buscadors aconseguim que la teva Web aparegui entre les primeres posicions dels buscadors cada vegada que algú faci una recerca relacionada amb el teu negoci o activitat.

Com s'aconsegueix?

Per a obtenir la certificació de Quality Web és necessari superar una auditoria que analitza l'adequació de la Web a la normativa dels principals buscadors d'Internet. Només aquelles Webs que compleixin les normes establertes pels buscadors podran obtenir la certificació, sinònim de qualitat a Internet. Les Webs que obtinguin la certificació posseiran un element diferenciador que garantirà als visitants la seva aposta per la qualitat i la millora de l'experiència de l'usuari a Internet.

Sinergia Promocional: Estratègies de comunicaciò OnLine

Grup CESI - Informàtica i Comunicacions; Pl. President Tarradellas 11 - 17600 Figueres (Girona) - Telèfon: 902 889 267